Banner1

Nieuwste artikelen

24 september 2011
25 juli 2014
01 december 2016

Voorbeelden

Hier vind je voorbeelden van Video's die door mij zijn gemaakt. Hiermee krijg je een impressie van mijn vaardigheden met betrekking tot het opnemen van shows en bewerken van video's.

De voorbeelden hieronder zijn van een Synchoonzwemshow die zwemclub Neptunus '58 uit Schijndel regelmatig organiseert. Dit zijn tweedaagse evenementen waarbij het zwemteam tijdens een twee uur durende show hun vaardigheden presenteert. Daarnaast heb ik ook registraties gemaakt van balletvoorstellingen en teamactiviteiten binnen de Rabobank.

Vorig jaar heb ik een webinar geproduceerd van het Automation Event 2020, georganiseerd door de afdeling "Test and Automation Support binnen Rabobank Nederland. In twee dagen zijn meer dan 400 deelnemers digitaal bijgepraat over ontwikkelingen in hun vakgebied. Hiervan is een nabewerking gemaakt van alle sprekers zodat de deelnemers de presentaties kunnen terug kijken.

Synchroonzwemshow 2018 - Schijndel

Een promotiefilm gemaakt ter promotie van de Synchroonzwemshow van hetsynchroonzwemteam van Neptunus '58 in 2018.

 

Synchroonzwemshow 2017 - Schijndel

Een promotiefilm gemaakt ter promotie van een Synchroonzwemshow van hetsynchroonzwemteam van Neptunus '58 in 2017.

 

Heilige Servatiuskerk 2016 - Schijndel

Een kort filmpje gemaakt in Schijndel. Een bezoek aan de kerstal in de Heilige Servatiuskerk in 2016.

 

Synchroonzwemshow 2014 - Schijndel

Een promotiefilm, gemaakt voor Neptunus '58. Opgenomen tijdens de "World Synchroonzwemshow 2014".

 

Synchroonzwemshow 2012 - Schijndel

Een promotiefilm, gemaakt voor Neptunus '58. Opgenomen tijdens de "Kerst Synchroonzwemshow 2012".

 

Heilige Servatiuskerk 2011 - Schijndel

Een korte film over het opbouwen van de kerststal in de Sint Servatiuskerk in Schijndel en een korte impressie van het resultaat.

 

Synchroonzwemshow 2011 - Schijndel

Een promotiefilm, gemaakt voor de synchroonzwemdames van zwemvereniging Neptunus '58 uit Schijndel. Er is ook een volledige registratie gemaakt. Deze kunt u aanschaffen via de vereniging, maar ook door contact met mij op te nemen. De opbrengsten gaan volledig naar de dames van het synchroonzwemmen.

 

Heilige Servatiuskerk 2010 - Schijndel

Een kort filmpje gemaakt in Schijndel. Een bezoek aan de kerstal in de Heilige Servatiuskerk. Tegelijk een mooi moment om de HD camera uit te proberen.

 

Kerst fair 2010 - Haarzuilens

Een korte impressie van de Country and Christmas fair in Haarzuilens. Elk jaar in November organiseert evenementenorganisatie 'Inventief' een kerstfair bij kasteel de Haar in Haarzuilens. Zie ook hun website http://www.countrychristmasfair.nl/

Deze video is een eigen productie en niet in opdracht gemaakt.

Free Joomla! template by L.THEME