Banner9

Hong Kong

Na onze trip door Nieuw-Zeeland vliegen we terug naar huis. Op de terugweg hebben we een tussenstop gepland in Hong Kong. Een korte indruk van deze meerdaagse tussenstop kan je hier vinden.

Hong Kong

De volgende dag vliegen we van Christchurch naar Auckland. Na een tussenstop in Auckland, vliegen we door naar Hongkong om hier een paar dagen van deze metropool te genieten. Vermoeid komen we aan en checken we in in ons hotel, het Guangdong hotel. De volgende dag gaan we met een bustour een klassiek stukje Hong Kong ontdekken. We gaan naar de Man Mo Tempel, een overdekte markt en naar The Peak, waar je een mooi uitzicht hebt over Hong Kong. 's Middags verkennen we op eigen gelegenheid de stad. Ons hotel is in Kowloon gevestigd en dus besluiten we op het vasteland te blijven.

De tweede en laatste dag bezoeken we een groot museum over de historie van Hongkong. Het Hong Kong museum of history. Mocht je tijd over hebben en wil je iets meer weten over het ontstaan van Hong Kong is dit een echte aanrader. s' Middags gaan we naar de City met de Starferry. Hier bezoeken we een mooie botanische tuin. Je komt hier door in de City de roltrap (22 stuks) naar boven te nemen. In deze botanische tuin zitten ook een aantal bedreigde dieren in een fokprogramma, dat overigens erg efficiënt schijnt te zijn. 's Avonds lopen we terug naar de Starferry en nemen we afscheid van Hong Kong. Een mooie stad met vele gezichten. Vroeg in de ochtend (net na middernacht) vertrekt ons vliegtuig vanuit Hongkong naar Nederland.

Free Joomla! template by L.THEME